Poczuj prawdziwy smak marynowanych grzybów.
Grzyby marynowane to nieodłączny element tradycyjnej kuchni polskiej, w której znajdują różnorakie zastosowanie. Idealnie nadają się do sałatek, koreczków i kanapek, doskonale sprawdzają się jako przystawka lub zakąska. Niezwykle smaczne, pozwalają cieszyć się wspaniałym smakiem grzybowych specjałów o każdej porze roku.
Podgrzybek marynowany to najbardziej znany z polskich grzybów. Kusi smakiem, zgrabnym kształtem i bogactwem składników odżywczych. Przez wielu grzybiarzy zwany czarnym łebkiem, wprost idealnie nadaje się do marynat.
Tajemnica wyśmienitego smaku Podgrzybka marynowanego Devaldano tkwi w idealnie skomponowanej marynacie. Aby zachować jego walory, marynujemy go w delikatnie słodzonej zalewie octowej.
Twoja domowa restauracja, do sałatek, do kanapek, jako przekąska, jako przystawka
Devaldano
Devaldano Naturalnie bogaty smak
Podgrzybek marynowany. Produkt pasteryzowany.
Masa netto po odcieku: 150 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed dostępem światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze 2-6° C do 7 dni.
Więcej pomysłów na:
www.TwojaDomowaRestauracja.pl
Słoik
Wyprodukowano dla:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DANEX Sp. z o.o.,
Rosko
ul. Dworcowa 34,
64-730 Wieleń
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DANEX Sp. z o.o.,
Rosko
ul. Dworcowa 34,
64-730 Wieleń
podgrzybek brunatny, woda, cukier, ocet spirytusowy, cebula, sól, przyprawy